خرابی درب لباسشویی

درب ماشین لباسشویی من قفل نمی‌‌شود

یکی از مشکلات درب ماشین لباسشویی قفل نشدن آن است. بهتر است قبل از هر کاری در و دستگیره را چک کنید. آیا مشکلی می‌بینید که به این علت باشد که قفل کار باز نمی‌شود؟

اگر درب مشکلی ندارد، عمدتاً قفل درب دارای عیب است. که این قابل تعمیر است. کسانی که کمی فنی هستند، این مشکل را نسبتاً ساده میدانند. اما همیشه دستورالعمل‌های مدل لباسشویی خود را بررسی کنند.

یکی دیگر از راه روش‌ها یک کمی‌‌دشوارتر می‌باشد. تعمیر برد و کنترل دستگاه است. اگر قفل دستگاه خوب است اما برد کنترل با آن وصل نمی‌شود، احتملا برد دستگاه تشخیص نمیدهد که چه زمانی شروع به کار کند.

تعمیر در ماشین لباسشویی
Side view of repairman checking washing machine at home

درب ماشین لباسشویی من باز نمی‌‌شود

یکی دیگر از مشکلات درب ماشین لباسشویی باز نشدن بی علت آن است. علل بسیاری هست که چرا درب ماشین لباسشویی یا مینی واش‌های اتوماتیک قفل میشوند و تکان نمی‌خورند. دلایلی مثل:

آب بندی یا زهکشی: همانند دیگر ماشین‌های لباسشویی، اگر آب اضافی مانده در لباسشوئی را نتوان به طور کامل از درام تخلیه کرد، نه تنها چرخه شستشوی متوفق می‌‌گردد، بلکه درب نیز قفل شده و باز نمی‌‌شود. اگر در بعد از شستشو شما می‌‌توانید آب باقی مانده در لگن را ببینید، احتمالاً شلنگ تخلیه و یا پمپ گرفتگی وجود دارد.

آسیب دیدگی درب: اگر پس از بررسی متوجه شدید که درب، دستگیره یا قفل دچار آسیب شده است، ممکن است برای باز شدن مجبور شوید چرخه دستگاه متوقف نماید. بهتر از قبل از تماس با تعمیرکار ابتدا خودتان یک بررسی کلی کنید.

اینترلاک معیوب: اینترلاک قطعه‌ای ‌‌است که در داخل درب قرار دارد. که در حین شستشو باعث بسته نگه داشتن در میشود. اگر این قطعه آسیب ببیند، ماشین لباسشویی شستشو را متوقف میکند. در نتیجه شما سیگنال باز شدن در را دریافت نخواهشد کرد. تشخیص معیوب بودن و تعویض آن می‌‌تواند مشکل باشد، بنابراین بهتر است با یک متخصص تماس بگیرید.

 

باز کردن ماشین لباسشویی در مواقع اضطرار

باز کردن درب ماشین لباسشویی در حین شست و شو و مواقع ضروری آسان و سریع نیست. باز شدن درب لباسشوئی بستگی به مدل دستگاه شما متغیر است.

به علت ایمنی، همه ماشین‌ها یا کهنه شورهای اتوماتیک به محض شروع شست وشو قفل می‌‌شوند. و تا زمانی که چرخه شستن کامل نشده باز نمی‌‌شوند.

با این حال، بعضی از ماشین‌ها دارای قابلیت خالی کردن اضطراری و یا باز کردن قفل هستند. که در مواقع قطع برق می‌توانید از آن استفاده کنید.

اگر دستگاه شما این ویژگی را ندارد، می‌‌توانید دکمه ایست و سپس تخلیه را فشار دهید. هنگامی‌‌که آب به طور کامل تخلیه شد، می‌‌توانید در را باز کنید. برای راه اندازی مجدد باید دکمه شروع را بزنید.

 

کشوی مواد شوینده

ماشین لباسشویی دارای یک کشوی مواد شوینده است. کشوهای مواد شوینده قابلیت سریع ایجاد کپک را دارند. بقایای مانده مواد شوینده در شکو به مرور باعث ایجاد یک ماده ژله مانند سیاه هستند.

این کپک‌ها و سیاهی‌ها، علاوه بر ظاهری زشت میتوانند در صورت تجمع از ریخته شدن و حل شدن مواد شوینده به داخل لگن  جلوگیری کند.

معمولاً کشوهای مواد شوینده را می‌‌توان با شستن، مواد مانده در آنها را برطرف کرد. سازندگان توصیه می‌‌کنند بهتر است این کار را به طور منظم انجام دهید. اگر کشوی مواد شوینده شما شکسته است، می‌‌توان جایگزین آن را از یک نمایندگی خریداری کرد.

 

کشو مواد شوینده را از ماشین لباسشویی خارج کنید. آنگاه بعد از پوشیدن دستکش، از آب ولرم و مایع شوینده استفاده کنید. تا شست و شوی کاملی انجام دهید. همچنین باید درزهای کشو را تمیز کنید و به سوراخ‌های بالای آن نیز دقت کنید.

همچنین برای ضدعفونی کردن دستگاه، میتوانید یک برنامه شستشوی با درجه آب بالا را انتخاب و دستگاه را روشن کنید. دفترچه راهنما مطالعه کنید. انجام این کار یک بار در ماه و برای جلوگیری از آلودگی و کثیفی و انتقال آن به لباس‌ها می‌باشد.

تنها مشکل این کار این است که شستشو در دمای بالا هزینه و مصرف برق زیادی دارد.

 

 

 

  • مدیر داخلی
  • اردیبهشت 11, 1402
  • 98 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *