فرق مینی واش و ماشین لباسشویی

فرق مینی واش با لباسشویی از نظر صدا

فرق مینی واش با لباسشویی چیست؟ یکی از فرق‌های احتمالی مینی واش‌ها با لباسشویی این است که نسبت به مدل‌های معمولی سایز کامل، سر و صدای بیش‌تری دارند. این به این دلیل است که به خاطر اندازه کوچک دستگاه، همه اجزا به هم نزدیک‌‌تر هستند. در نتیجه نویز بیش‌تری در حین کار ایجاد می‌شود. این امر برای کسانی که در مجتمع‌های آپارتمانی هستند یا خانه‌هایی که فضای زیادی بین واحدها وجود ندارد، آزاردهنده است. بنابراین هنگام خرید یک ماشین لباسشویی جدید، مهم است که این موضوع را در نظر بگیرید.
صدای مینی واش

فرق مینی واش با لباسشویی از نظر ظرفیت

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های ماشین لباسشویی ظرفیت بیش‌تر آنهاست. مدل‌های سایز کامل می‌توانند لباس‌ها و ملحفه‌های بیش‌تری را نسبت به مینی‌واش‌ها در خود جای دهند. این باعث می‌شود که برای خانه‌های بزرگ‌‌تر یا کسانی که لباس‌های زیادی برای شستشو دارند، مناسب‌‌تر باشند. همچنین به معنای صرف زمان کم‌تر برای انجام شستشوهای متعدد و بهبود قدرت تمیز کردن به دلیل فضای بیش‌تر است.

علاوه بر این، بسیاری از لباسشویی‌های سایز کامل، مجهز به چرخه‌های شستشوی متعددی هستند. این به کاربران امکان ‌می‌دهد تا تنظیمات خود را بسته به نوع پارچه‌هایی که ‌می‌شویند سفارشی کنند. به عنوان مثال، گزینه‌های چرخه جداگانه ای برای اقلام ظریف مانند توری و ابریشم یا اقلام سنگین ‌تر وجود دارد.

تفاوت در مصرف انرژی

یکی دیگر از تفاوت‌های ماشین‌های لباسشویی فول سایز این است که به دلیل وجود موتور بزرگ‌‌تر، انرژی بیش‌تری مصرف می‌کنند. این می‌تواند منجر به پرداخت قبض‌های آب و برق بالا‌تری شود. زیرا این دستگاه‌ها به طور مکرر در طول سال استفاده می‌شوند. بنابراین اگر به درستی مدیریت نشوند، قبوض می‌توانند در طول زمان افزایش یابند.

تفاوت در نصب

علاوه بر این، بسیاری از لباسشویی‌های استاندارد به وسایل لوله کشی خاصی نیاز دارند. به این معنی که کاربران باید در مواد اضافی سرمایه گذاری کنند. در نهایت، ماشین‌های لباسشویی با اندازه سنتی، باید به‌طور دائم در فضایی نصب شوند. برخلاف ماشین‌های کوچک که قابل حمل هستند و به راحتی می‌توان آنها را از مکانی به مکان دیگر جابه‌جا کرد.

این بدان معناست که کاربران نمی‌توانند از مزایای حرکتی مرتبط با استفاده از کهنه شور‌ها استفاده کنند. همچنین مکان‌هایی را که می‌توانند آن‌ها را در فضای زندگی خود قرار دهند، محدود می‌کند. زیرا نقاط دسترسی مانند درها یا راهروها ممکن است همیشه برای این نوع وسایل به اندازه کافی بزرگ نباشند.

  • مدیر داخلی
  • آبان 20, 1402
  • 69 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *